Menu

Samenwerking

DSCF6178 highres

Samenwerken in Het Kristal

Als school staan we nooit alleen. Naast de samenwerking binnen de school werken we ook daarbuiten intensief samen met verschillende instanties. Onze school bevindt zich op een unieke plek in het multifunctionele gebouw Het Kristal. Binnen het Kristal wordt samengewerkt tussen de verschillende partners op basis van inclusie. Iedereen is anders, iedereen hoort erbij. Binnen het Kristal werken we samen met drie andere scholen:

  • De Vliegenier
  • Het Kroonpad
  • De Zonnehoek
DSCF6261 highres

Sportservice Apeldoorn

De vakdocenten van Sportservice Apeldoorn verzorgen bewegingsonderwijs op onze scholen. Dankzij deze samenwerking kunnen kinderen rekenen op professioneel bewegingsonderwijs van enthousiaste en gespecialiseerde vakdocenten.

Sportservice Apeldoorn

Markant

De Gigant Cultuureducatie

Net als Het Kristal vindt ook de Gigant Cultuureducatie talentontwikkeling van kinderen heel belangrijk. Vanuit die gemeenschappelijke visie werken we nauw samen en kijken wat we kinderen creatief en muzikaal kunnen bieden. Zo geeft Markant muzieklessen op school.

Gigant Cultuureducatie

DSCF6092 highres

Lerende school

Met onderwijsassistenten, leerkrachten en studenten zijn wij een ‘opleidingsschool'. Studenten uit MBO en HBO leren en werken op Het Kristal. Wij werken nauw samen met Aventus in Apeldoorn (onderwijsassistent) en met lerarenopleidingen van Saxion in Deventer en de Marnix Academie in Utrecht.