Menu

Diamant en Kinderopvang Doomijn

Onze school werkt nauw samen met Doomijn Kinderopvang voor alle kinderen van 0-13 jaar. Doomijn ziet kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Kinderen zijn bij Doomijn in goede handen, op een plek waar spelen en plezier hebben. Zowel in het onderwijs als in de opvang is er aandacht voor ontwikkeling, samenwerking en zelfstandigheid van de kinderen. Er vindt ook goed overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van Doomijn en de leerkrachten van onze school.

DSCF5908 highres

Kinderdagverblijf De Toermalijn

Het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar zit in Het Kristal en is een complete plek waar we veel aandacht hebben voor wat ieder kind kan, wil en nodig heeft. De indeling van de vijf groepen wordt bepaald door de leeftijden van de aanwezige kinderen. De opvang is geopend tussen 07.30 en 18.15 uur.

DSCF5856 highres

Peuteropvang De Toermalijn (POV)

Doomijn biedt in Het Kristal peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Dankzij mooie programma’s en structuren is de opvang een herkenbare en vertrouwde omgeving. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. De opvang is geopend van 08.30 tot 12.00 uur.

DSCF5900 highres

BSO De Toermalijn

In Het Kristal is buitenschoolse opvang van Doomijn voor kinderen van 4 tot 13 jaar, aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.15 uur. Voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder is er een speciale ruimte. Na schooltijd werkt Doomijn nauw samen met partners in de wijk om een zo uitdagend mogelijk aanbod te bieden aan de BSO-kinderen. Zo zijn er diverse sport-, muziek-. en creatieve pakketten waar kinderen uit kunnen kiezen.

Meer informatie

Bel met de afdeling Klantadvies via telefoonnummer (038) 421 45 21 of mail naar [email protected].

Doomijn